Programok

Az egyesület a kezdetektől törekszik arra, hogy mind a tagjainak , mind az érdeklődőnek sokféle módon adjon lehetőséget a Gestalt módszertanának megismerésére. Híven a Gestalt szemléletéhez, azt szeretnénk, hogy ez leginkább saját élményen keresztül valósulhasson meg, találkozva Gestaltos szakemberekkel, előadások, műhelyek, képzések vagy egyéni terápia formájában.

Programjainkról tájékozódhatsz a hírlevelünkből, a Facebook és weboldalunkról: a rendszeres programokat és az újdonságokat megtalálod ezen a weboldalon a Programok menü egyes pontjaiban és az Eseménynaptárban.

Az Egyesület által szervezett programokon az érvényes tagsággal rendelkező tagok számára speciális árat biztosítunk. Mivel MAG tag csak természetes személy lehet, ezért a tagok számára biztosított kedvezményes árat csak és kizárólag tagként nyilvántartott magánszemélyek részére tudjuk biztosítani. Ha céges úton jelentkezel, akkor a „normál” Early Bird árat vagy alapdíjat fogjuk számlázni neked, attól függően, hogy mikor jelentkezel az adott programra.

Közelgő programok

27 szeptember 2024
szeptember 27 - november 23
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
189.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: