Programok

Az egyesület a kezdetektől törekszik arra, hogy mind a tagjainak , mind az érdeklődőnek sokféle módon adjon lehetőséget a Gestalt módszertanának megismerésére. Híven a Gestalt szemléletéhez, azt szeretnénk, hogy ez leginkább saját élményen keresztül valósulhasson meg, találkozva Gestaltos szakemberekkel, előadások, műhelyek, képzések vagy egyéni terápia formájában.

Programjainkról tájékozódhatsz a hírlevelünkből, a Facebook és weboldalunkról: a rendszeres programokat és az újdonságokat megtalálod ezen a weboldalon a Programok menü egyes pontjaiban és az Eseménynaptárban.

Az Egyesület által szervezett programokon az érvényes tagsággal rendelkező tagok számára speciális árat biztosítunk. Mivel MAG tag csak természetes személy lehet, ezért a tagok számára biztosított kedvezményes árat csak és kizárólag tagként nyilvántartott magánszemélyek részére tudjuk biztosítani. Ha céges úton jelentkezel, akkor a „normál” Early Bird árat vagy alapdíjat fogjuk számlázni neked, attól függően, hogy mikor jelentkezel az adott programra.

Közelgő programok

There is no Event

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: