Gestalt coaching

A Gestalt coaching olyan személyre szabott támogató folyamat, amelyben a Gestalt szemléletű szakember a Gestalt módszertan elméleti és gyakorlati alapelveinek és gyakorlati eszköztárnak az alkalmazásával professzionális módon segíti a szervezeteket, csoportokat és az egyént, abban, hogy céljai elérését lehetővé tevő erőforrásait és az önmagában rejlő személyes és szakmai lehetőségeket eredményesen kiaknázza. A Gestalt coach professzionális módszerekkel és technikákkal kíséri és segíti az ügyfél tanulását és változását, hozzájárul az egyének, szervezetek és csoportok jóllétéhez, kapcsolataik minőségének és az együttműködésének a fejlesztéséhez, ezáltal a  társadalmi integrációjához.

 Gestalt szemléletű coachok Magyarországon korábban a Flow Coaching School és a Gestalt Coaching Center keretében képződtek. Jelenleg a Gestalt Coaching Center az Ascon szervezetfejlesztő kft-vel egyesülve Ascon név alatt folytatja tevékenységét és képzéseit.

 Az első államilag is elismert diplomát adó Gestalt coach-konzulens és teamcoach szakirányú továbbképzés 2023 szeptemberétől a Kodolányi János Egyetemen indul.

A MAG tagsággal rendelkező Gestalt orientációjú coachok listáját itt találod.

Közelgő programok

27 szeptember 2024
szeptember 27 - november 23
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
189.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: