TámogatásT Adok

Tagjaink közül sokan (és néhányan a MaG-on kívülről is) sokféleképpen támogatták és támogatják az egyesületet a céljaink elérésének érdekében.

Ha Te is szeretnél közéjük tartozni, többféle módon teheted meg, attól függően, hogy mihez van kedved és forrásod. Az utóbbi években a legkedveltebb forma a valamely projekt szervezésű feladatban való közreműködés, ill. Gestalt est tartása. A legritkább a pénzadomány.

A teljesség igénye nélkül:
-Gestalt Est szervezése,
-A könyvtári könyvekhez recenzió írása
-A fordítói munkacsoportban való részvétel
-Kutatási programban való részvétel
-Eseményszervezés
-A gestalt.hu-ra a Gestalt alkalmazásáról, illetve programélményről cikk írása
-A Facebookon, illetve Hírlevélben megjelent anyagok megosztása saját ismerettségi körben
-A Gestalthoz köthető könyvek, folyóiratok felajánlása a könyvtár számára

Harmadévtől a terápiaképzésben résztvevőknek
-Gestalt Kostoló szervezése, részvétel
-Cikk írása a Pszichoterápia folyóiratba
-Pro-bono terápiás ülés felajánlása

Ha kedvet kaptál valamihez, szeretnél valamit csinálni, de nem tudod, hogy mit, írj egy e-mailt az elnökségnek az elnokseg KUKAC gestalt PONT hu e-mail címre..

Ha számodra van szükség támogatásra, erről itt olvashatsz: Támogatás kérése.

Támogatás kérése

Tag vagy a MaG-ban, és szeretnél részt venni egy érdekes konferencián vagy Gestalt témájú képzésen, de ennek anyagi korlátai vannak?

A MaG támogatási rendszerét azért hoztuk létre, hogy az ilyen helyzetben lévő tagjaink képződését, tanulását támogassuk olyan módon, hogy a tanultakat a résztvevő valamilyen módon megossza az egyesület közösségével is.

Támogatásra bárki pályázhat az egyesület szabályzata szerint a gestalt.hu weboldalon a “Támogatást kérek a MaG-tól” menüpontban található pályázati lap kitöltésével.
A támogatás mértéke általánosan nem haladhatja meg a képzési díj vagy konferencia költség 50%-át. Egy tag egy évben maximum 300 euro támogatásban részesülhet. A támogatás feltétele, hogy a támogatott tag a képzésről vagy konferenciáról valamilyen módon beszámoljon a MaG közösnek (cikk, Gestalt Est, stb). A pályázatokról az elnökség, illetve az esetenként megválasztott bírálóbizottság dönt.
Szándékunk szerint minden évben legalább 4 tag képzésen vagy konferencián való részvételét támogatjuk (egy ember egy évben egy pályázatot nyerhet el). Egy programra maximum két pályázatot fogadunk el, mert szeretnénk biztosítani, hogy a MaG minél többféle programon jelen tudjon lenni egy év során.
Amennyiben többen is jelentkeznek támogatásért, azon tagjainkat részesítjük előnyben, akik már munkájukkal, aktivitásukkal hozzájárultak a Gestalt ügyéhez akár a MaG keretein belül, akár más módon.

Ha pályázni szeretnél, akkor a következő e-mail-címen jelezd felénk a letölthető pályázati lap kitöltésével és csatolásával (e-mail: admin@gestalt.hu).

Közelgő programok

27 szeptember 2024
szeptember 27 - november 23
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
189.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: