Támogatás kérése

Tag vagy a MaG-ban, és szeretnél részt venni egy érdekes konferencián vagy Gestalt témájú képzésen, de ennek anyagi korlátai vannak?

A MaG támogatási rendszerét azért hoztuk létre, hogy az ilyen helyzetben lévő tagjaink képződését, tanulását támogassuk olyan módon, hogy a tanultakat a résztvevő valamilyen módon megossza az egyesület közösségével is.

Támogatásra bárki pályázhat az egyesület szabályzata szerint a gestalt.hu weboldalon a “Támogatást kérek a MaG-tól” menüpontban található pályázati lap kitöltésével.

A támogatás mértéke általánosan nem haladhatja meg a képzési díj vagy konferencia költség 50%-át. Egy tag egy évben maximum 300 euro támogatásban részesülhet. A támogatás feltétele, hogy a támogatott tag a képzésről vagy konferenciáról valamilyen módon beszámoljon a MaG közösnek (cikk, Gestalt Est, stb). A pályázatokról az elnökség, illetve az esetenként megválasztott bírálóbizottság dönt.
 
Szándékunk szerint minden évben legalább 4 tag képzésen vagy konferencián való részvételét támogatjuk (egy ember egy évben egy pályázatot nyerhet el). Egy programra maximum két pályázatot fogadunk el, mert szeretnénk biztosítani, hogy a MaG minél többféle programon jelen tudjon lenni egy év során.

Amennyiben többen is jelentkeznek támogatásért, azon tagjainkat részesítjük előnyben, akik már munkájukkal, aktivitásukkal hozzájárultak a Gestalt ügyéhez akár a MaG keretein belül, akár más módon.

Ha pályázni szeretnél, akkor a következő e-mail-címen jelezd felénk a letölthető pályázati lap kitöltésével és csatolásával (e-mail: admin@gestalt.hu).

Közelgő programok

There is no Event

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: