Németh Ágoston

Németh Ágoston

„Hogyan csinálod, amit csinálsz?” – kérdeztem a terapeutám, a saját záró ülésünkön. „Szeretem a klienseimet és kíváncsi vagyok rájuk.” 

Ez talán az egyik legértékesebb hamuba sült pogácsa a tarisznyámban.

Amellett, hogy a fenti útravaló vezet, sok figyelmet, időt és energiát fordítottam arra, hogy magamat megismerjem, hogy ez a szeretet valóban egy tiszta helyről és valóban a klienseim felé forduljon. Sokféle modalitást tanultam, köztük legkiemelkedőbben a Gestalt terápiát, hogy a kíváncsiságom valóban támogatni tudja a hozzám fordulókat.

Hiszek abban, hogy az így kialakuló biztonságban, a tudatosság növekedésével olyan új választások válnak elérhetővé, amik addig nem.

Azoknak, akik az adatokat szeretik: 12 év kutató és fejlesztő mérnök karriert otthagyva, a gépektől az emberek felé fordulva váltam Gestalt terapeutává, később Szupervízorrá, Párterapeutává. Ezek mellett dolgozom trénerként és coachként is. Önismereti utam sokfele vitt. Tanultam családrendszer terápiát, foglalkoztam család és rendszer-állításokkal, testtudat alapú pszichoszexuális csoportterápiás trénerré képződtem, rajongtam az improvizációs színészképzésekért, belekóstoltam az NLP-be és az Ericssoni hipnózisba is.

Jelenleg Gestalt terapeutaként dolgozom egyénekkel és párokkal, szupervízionálok és tanítok a Budapesti Gestalt Intézet terapeuta képzésén.

Elérhetőségeim:

Egyének, párok és szupervízióra terapeuták jelentkezését várom:

agoston.nemeth.dr@gmail.com

+36306123321     

Közelgő programok

01 május 2024
All day
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
500EUR
13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: