Szabó Imola Éva

Boldog élet, ki ne vágyna erre? Sokáig éltem abban a hitben, hogy az én életem boldog: tanultam, van szakmám, szép családom, munkahelyem. Ebbe az öntudatlan boldogságba egy idő után mégis betüremkedett valami oda nem illő: valami foltos, kopott, koszos, repedezett, sötét. Időbe telt, mire rájöttem, hogy ezeket elhessegetni, eltakarni csak átmenetileg tudom, ezzel a nyugalmam is csak tovatűnő lehet. Hosszú önismereti út kezdődött számomra, melyet kellemetlen érzések, felismerések és fájdalmas változások szegélyeztek. Mostanra egészen mást jelent számomra a boldog élet. Ebben pedig a Gestalt terápiának kiemelkedő szerepe van. Ennek az útnak hozadékaként 2016 óta coachként, majd 2023-tól Gestalt terapeuta gyakornokként kísérem a hozzám fordulókat saját útjukon.

Erősségeim, érdeklődéseim: A Gestalt terápia során abban támogatom a kliensemet, hogy minél tudatosabban legyen jelen az életében, hogy az automatizmusok helyett tudatos döntések mentén tapasztalja meg a saját szabadságát. A terápiás munka során együtt járjuk körbe mindazt, amit ő meg szeretne érteni magában. Zseblámpával világítunk rá több szemszögből, néha nagyítóval vizsgálódunk vagy éppen lelassítjuk a filmet, hogy minél teljesebben érthesse meg, mi történik vele és körülötte.

„Inger és válasz között mindig van tér. Az erőnk abban rejlik, hogy ebben a térben megtaláljuk a saját válaszunkat. A válaszunkban rejlik a növekedésünk és a szabadságunk.” Viktor Frankl

Elérhetőségeim: 

E-mail cím: imola@szaboimolaeva.hu

Telefonszám:+36303716966

www.szaboimolaeva.hu

Közelgő programok

01 május 2024
All day
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
500EUR
13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: