Ondrikné Sági Emese

Ondrikné Sági Emese vagyok, Gestalt terapeuta gyakornok, coach, HR vezető és a „Bármi lehetsz – pályaváltó történetek” című könyv szerzője. Bő tíz éve indultam el egy izgalmas önismereti felfedezőútra, ami sok boldog pillanatot és természetesen jó pár nehézséget is hozott az életembe. 

A Gestalt szemléletbe egy integratív coach képzésen szerettem bele. Azt hozta el nekem, ami a szívem vágya volt: lelassulni ebben a rohanó világban, és tudatosabban létezni a mindennapokban. Arra gondoltam, amikor ezzel szembesültem, hogy ha ez a Gestalt, akkor ez kell nekem – és végre igazán az enyém lesz az életem. Ma már tudom, hogy a Gestalt ennél jóval több. Éppen ezért szeretnék én is egy lenni azon támogató szakemberek közül, akik azért dolgoznak, hogy a Gestalt szemlélet, módszertan eljusson a nehéz helyzetben élőkhöz, de azokhoz is, akik elindultak az önismereti úton önmaguk felé. Szeretettel várom azokat az ügyfeleket, akik valamiféle változásra vágynak, esetleg megújulásra az életükben. Akkor is, ha még nem tudják, hogy pontosan mi is lesz ez. Akkor is, ha még tartanak tőle. Azokat is várom, akik már tisztán látják, hogy ugyanazokat a köröket futják nap, mint nap és úgy érzik, hogy hiába keresik belőle a kiutat. Nagy örömmel fogadom azokat is, akik nyitottak a tanulásra és a kísérletezésre egy partneri munkafolyamatban.

Magyar és angol nyelven is fogadok klienseket.

Különlegességem: Szeretem a mozgást, legyen az aktív vagy passzív – sétálok, motorozom, jógázom. Nagyon szeretem a jó társaságot. Öröm számomra, hogy tavaly bekerültem egy csodálatos modernkori zarándok csapatba, akikkel eddig kétszer végig gyalogoltam a Pannonhalma és Tihany közti 110 kilométert. Ezeken a zarándoklatokon is jelen volt a Gestalt. Hogy miben? A szemlélődésben, abban, ahogyan rácsodálkozunk, ahogy letapogatjuk, meghallgatjuk és megszaglásszuk a természetet. Ahogy megízleljük a pillanat csodáját. 

Elérhetőségeim:
+36204514471

sagimeskete@gmail.com

www.sagiemese.hu

Közelgő programok

01 május 2024
All day
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
500EUR
13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: