Miklós Kata

Miklós Kata

Sokság: gyakran hallottam ezt magammal kapcsolatban, nem mindig pozitív jellemzőként. Mostanra megtanultam, nekem ez mit jelent: sokszínűséget, sok energiát, sokféleséget és mindezek elfogadását is jelenti, magamban és másokban is.

Tudok egyszerre lenni megtartó és megérintett, vidám és könnyes, határozott és gyenge, kemény és puha is. Számomra a Gestalt életfilozófia lett: megtanultam, hogyan legyek azzal, ami van, még ha nehéz is; hogyan kapcsolódjak ítélkezés-mentesen másokhoz, vagy hogyan ismerjem fel, ha ez valamiért nem megy jól.

Megtapasztaltam a polaritásokat, hogy lehet egyszerre nagyon könnyű és nagyon nehéz is egy helyzet, egy kapcsolódás, érzések. Ha rajtam múlna, mindenki megismerné a Gestalt filozófiát, módszert, megközelítést, akár képzésben, akár saját terápiában.

Vidám, optimista, energikus, egyszersmind nagyon empatikus vagyok. Könnyen teremtek biztonságos teret azokkal, akikkel dolgozom. Szeretek kísérletezni, óvatosan provokálni és tolni a klienseimet a határaik közelébe, akár kitolva azokat, hogy minél többet tudjanak meg magukról, saját eszköztáruk mélységeiről, lehetőségeiről.

Hiszek a terapeuta-kliens „kémiában”. Sokféle ügyféllel dolgoztam, dolgozom, és továbbra is nyitott vagyok bárkire, akár külföldről (online), angolul is.  Párokat is szívesen látok, Gestalt Integratív párterápiás módszer alapú munkára.

Elérhetőségeim: 

katamiklos08@gmail.com;

+36-30-2428246

Közelgő programok

01 május 2024
All day
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
500EUR
13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: