László-Varga Zsuzsanna

Amikor elkezdtem Gestalt terápiát tanulni, nagyon vonzó volt számomra a képesség, hogy egyidőben kapcsolatban lehetünk az érzéseinkkel, másokkal, és a szükségletek kifejezhetőek. Aztán felismertem, hogy ez egy “neverending story” és a nehéz érzések pont annyira fontosak, mint a “legyél pozitív” hozzáállás. 

Gestalt konzulensként szeretem, hogy rendszer szemléletben, fenomenológiai megközelítésben dolgozhatom a klienseimmel. Az elakadás, probléma sosem egyéni természetű, mindig közösen hozzuk azt létre, több szereplős alkotás. Izgalmas felfedezni ebben az egyéni érzéseket, igényeket, határokat. Miként tudunk kapcsolódni, és miként nem. Mi az ami meg van, és mi hiányzik a legjobban. 

Azt tanultam, hogy a Gestalt terápia nem törekszik a gyors és azonnali megoldásra, hosszú időt tölthetünk el abban ami van. Így létre jöhet az a valóság, ami a legjobb neked.  Szakmai hátterem: üzleti környezetben dolgozom szervezetfejlesztőként. Szívesen támogatok csapatokat, vezetőket, munkatársakat abban a témában, ami éppen a legérdekesebb a számukra. A jó szervezet olyan, mint egy hatalmas játszótér, ahol tágas a tér, kevés a korlát, és végtelen az alkotói szabadság.

Különlegességem: ICF accredited PCC coach, Teamcoach, Organizational Development and Change Management Expert, Talent Management Consultant

Elérhetőségem:

Email cím: laszlovargazsu@gmail.com

Telefonszám: +36 20 919 4197

Közelgő programok

01 május 2024
All day
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
500EUR
13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: