Dóczy-Kiss Anna

Ha “csak” egyetlen ember van az életünkben, aki hisz bennünk, az csodákra képessé tesz. És ha az első ilyen ember a kliens életében a terapeuta, az éppen elég tud lenni. Hiszek a kliensemben, és bízom benne, hogy képes a változásra, mert rendelkezik az ehhez szükséges erőforrásokkal, amihez pillanatnyilag nem fér hozzá. Támogatással viszont, ezek az erőforrások elérhetővé válnak. Terapeutaként segítek rátalálni arra, hogyan támogasd önmagad, hogy igényeidet kifejező és igényeidért tenni tudó klienssé válj, aki képes erőforrásaira támaszkodva élete szervezésére, fejlődésre és növekedésre.

Közös munkánk során mindvégig a kíváncsiságommal vagyok jelen, elfogadóan és ítéletmentesen. Megmondás helyett kísérlek és biztonságos teret tartok. Egy támogató, odafigyelő, ítéletmentes kapcsolódásban segítem a folyamataidat, ahol újfajta felismerésekre és megélésekre bukkanhatsz önmagaddal kapcsolatban, aminek a vége az önazonos működés. Mozgás, légzés, testi érzetek, befelé figyelés, meditáció, légzőgyakorlatok, imagináció, puha, megengedő, megtartó, önszerető közegben.

A Gestalt számomra egy stabil megtartó erő, ami az identitásom részévé vált. Nemcsak dolgozom a Gestalt módszertannal, hanem élem is a Gestaltot. Ebben segítenek a gyermekeim is, akik folyamatosan tesztelik a figyelmemet és próbára teszik a kreativitásomat.

Szupererőm a humorom (emlékeztet rá, amikor a nehéz van előtérben, a háttérben ott van a könnyű is) és a kreativitásom.

Fontos számomra az anyaság illetve a szülővé válás témája. Foglalkoztat az ezzel együtt járó identitásválság, identitáskeresés témája. Szülővé válva hogyan keressük és hányféle módon találjuk meg az új identitásunkat. Hogyan és mikor válunk szülővé, hogyan formálódik újjá a család a baba megszületésével.

Szeretettel várlak személyesen és online is, ha úgy érzed, hogy szeretnél velem dolgozni és elköteleződni a folyamat mellett.

Elérhetőségeim:

doczykissanna@gmail.com

Tel.: 0670 626 2728

Közelgő programok

27 szeptember 2024
szeptember 27 - november 23
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
189.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: