Kelemen Orsolya

Kelemen Orsolya vagyok. Gestalt terapeutaként és magánemberként is a változás természete foglalkoztat. Hogyan és milyen körülmények között tudunk a legjobban azzá lenni, akik valójában vagyunk, minél közelebb kerülni önmagunkhoz és ezáltal teljesebb és nyugodtabb életet élni. Munkámban számomra kiemelten fontos az ítéletmentesség és a partneri viszony. Fontos számomra a másik ember méltóságának, sérülékenységének vagy akár a saját véleményéhez való jogának tisztelete.

A gestalt terápia számomra az a védett tér, ahol meg lehet élni a nehéz és könnyű érzéseket, ahol lehet kreatívan kísérletezni, szabadnak lenni és kapcsolódni a jelenben egymással. Minél inkább gyakorolja valaki az
önmagához, a testéhez, az érzéseihez, tehát a jelenhez való kapcsolódást, annál kiegyensúlyozottabb életet lesz képes élni.

Erősségeim, érdeklődésem: 12 éven át voltam kliens, van róla tapasztalatom, hogy milyen abban a székben ülni. Szakmai képzéseim az
elmúlt 10 évben Gestaltos, Rogersi és humanisztikus irányultságúak. Közel áll hozzám a jóga és a buddhista filozófia. A NANE Egyesület tagja és önkéntes munkatársa vagyok, munkámban a bántalmazással kapcsolatos tapasztalataimat is hasznosítom.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy szeretnél velem dolgozni.

Elérhetőségem: kelemen.orsolya.td@gmail.com, +36 70 942 1015

Közelgő programok

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: