Antal Olívia

A Gestalt filozófia és módszertan, a mentálhigiénés megközelítés és a rajzvizsgálat intuitív kombinálásával az ügyfelemmel együtt hozzuk létre azt az egyedi és megismételhetetlen folyamatot, amiben megláthat egy tisztább képet a működéséről és önmagáról. Az elhivatott  kliens, aki valóban vágyik a változásra, és benne tud maradni a konzulensi vagy coaching kapcsolatban, egyre kifinomultabban dolgozva a tudatossága növelésén, gyorsan elérheti a Fritz Perls idézetben megjelenő egyéni kiteljesedést:  „Virágok vagyunk. Mindannyiunkban ott van a kiteljesedésünk magja. Ahogy szárba szökkenünk,  a lehetőségeinkhez mérten növekszünk.”

Közös munkánk számomra olyan, mint egy kaleidoszkóp. Egy zárt rendszer, amelynek a részei, a színes, mozgó szemcsék állandóan változnak és átrendeződnek, csodálatos önszerveződésben: újabb és újabb képeket láthatok meg a folyamatban az ügyfelemről és magamról.

A Gestalt módszertan fókuszáltan az egyén tudatosságának növelésére helyezi a hangsúlyt. Az ügyfél maga találja meg a saját megoldását, amely sokkal izgalmasabb új kép lesz, mint amit egy tanácsadó valaha is adni tud. Mégis a szakember kísérése elengedhetetlen támogató rendszer. Minél tudatosabbak vagyunk, annál több választási lehetőséget látunk meg és annál jobb döntéseket tudunk hozni.

Különlegességem:

Bölcsész végzettségem és rajzvizsgálati megközelítésem sokat hozzátesz a művészeti érdeklődésű és az átlagosnál kreatívabb ügyfeleimmel való munkámban. Ismereteim és tapasztalatom van a magyarországi Kis- és Középvállalkozások működtetésével és hátterével kapcsolatban. Van rálátásom az USA kiskereskedelmi működésére. Korom, cégvezetői múltam, tanulmányaim és négy gyerekem felnevelése olyan élettapasztalatot adott, amelyek kincsként vannak jelen a munkám során.

Executive coaching, coaching, önismereti munkára nyitott, magánéleti vagy szakmai válságban elakadásban lévő ügyfeleket várok, illetve olyanokat, akik a kreativitásukat nem tudják sikerre váltani.

Publikációim: Vetkőző lelkek, recenzió, Álommunka a Gestalt terápiában

https://gestalt.hu/antal-livia-pinter-zoltan-vetkozo-lelkek-recenzio-pszichoterapia-folyoirat-2017-november/
https://gestalt.hu/antal-livia-2016-pszicoterapia-folyoirat-egyesuleti-sarok-alommunka-a-gestalt-terapiaban/

Elérhetőségeim (Online és személyesen is dolgozom):

E-mail: antalivi@gmail.com
HU +36 20-49-48-464
Skype: antalivi1
www.in-spiral.hu

https://www.linkedin.com/in/antalivi/

Közelgő programok

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: