Miklós Kata

Miklós Kata

Számomra a Gestalt életfilozófia lett: megtanultam, hogyan legyek azzal, ami van, még akkor is, ha ez időnként nagyon nehéz; hogyan fogadjam el a dolgokat jelenségként, és hogyan kapcsolódjak ítélkezés-mentesen a környezetemhez, vagy hogyan ismerjem fel, ha ez valamiért nem megy jól.

Megtapasztaltam a polaritásokat, hogy lehet egyszerre nagyon könnyű és nagyon nehéz is egy helyzet, egy kapcsolódás, érzések. Tudok egyszerre lenni megtartó és megérintett, vidám és könnyes, határozott és gyenge, kemény és puha is.

Vidám, optimista, energikus, és legfőképpen nagyon empatikus vagyok. Könnyen teremtek biztonságos teret az ügyfeleimmel (is). Szeretem magamban és másokban a sokféleséget és a sokszínűséget, szívesen dolgozom azon, hogy ezt minél teljesebben megélhető legyen. Szeretek kísérletezni, óvatosan provokálni és tolni a klienseimet a határaik közelébe, akár kitolva azokat, hogy minél többet tudjanak meg magukról, saját eszköztáruk mélységeiről, lehetőségeiről.

Ha rajtam múlna, mindenki megismerné a Gestalt filozófiát, módszert, megközelítést, akár képzésben, akár saját terápiában.

Hiszek a terapeuta-kliens “kémiában”. Sokféle ügyféllel dolgoztam, dolgozom, és továbbra is nyitott vagyok bárkire, akár külföldről is (online), angolul is.

Elérhetőségeim: katamiklos08@gmail.com, Tel: +3630 2428246