Kevin McCann – Függőségek a Gestalt terápiában 2018. Febr. 16. – előadás

A program részeként a pénteki napon kinyitjuk a publikum felé az előadást, nemcsak Gestalt-specifikus szakembereket, hanem a pszichoterápia különböző területein dolgozó szakembereket várunk.

Kevin a workshop teamatikája alapján tágabb betekintést ad arról, hogy hogyan dolgozik ő a függőségekkel Gestalt-megközelítéssel.

Jelentkezés: 2018-as tavaszi workshopok

A műhely feltárja a függőségek területét, és hogy miként dolgozunk velük Gestalt-terápiás megközelítéssel. Meghatározzuk a függőségeket, és ránézünk azok folyamataira, abból a terminológusból kiindulva, ahogyan az egyén használja, mint öntámogató mechanizmust és, mint az egyén fejlődését romboló tényezőt.

Ez a műhely abban fogja támogatni a résztvevőket, hogy az addikciók számtalan formáját felismerjék, és támogató keretet adjon az azokkal való hatékony munkához. A workshop keretében olyan terápiás ügyekkel is dolgozunk, amelyek felmerülhetnek a kliensekkel folytatott munka során, úgy is mint a visszaesés fázisai, amelyek részei a felépülési folyamatnak. A műhelynek ez a formája egy együttese az elméleti előadásnak, az eset bemutatásnak és a nyílt diskurzusnak. Ugyanakkor, lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy nagyobb csoportban szupervízióval dolgozzanak.

Az előadás a háromnapos workshop része (ebben az esetben ingyenes), de napi jeggyel önálló előadásként meghallgatható.

Kevin McCann az észak-írországi Lurganban született.
H.Dip. (Hons) in Gestalt Therapy és Post Grad. H.Dip. az Integrative Pszichoterápiában diplomával végzett a Cork Egyetemen (U.C.C.)

Kevin McCann, H. Dip. – Függőségek a Gestalt terápiában 2018. Febr. 16-17-18.

 

 

Közelgő programok

There is no Event

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: