Helen Kennedy: „Hogyan dolgozzunk az álommal a Gestalt-terápiában?” műhely, 2017.05.13-14.

ÁLOM-MUNKA A GESTALT TERÁPIÁBAN & GESTALT ÉS SPIRITUALITÁS
címmel workshopot tartunk
HELEN KENNEDY  vezetésével

Dátum: 2017. május 13-14.

Ezen a hétvégén Helen Kennedy megosztja velünk az álom-munka során szerzett tapasztalatait, és felfedező útra hív minket ezen a téren, nem csak terapeutaként, hanem kliensként is. Emellett arra  is szeretnénk ránézni, hogyan tudja a mindennapi spirituális gyakorlat támogatni a terápiás folyamatot, és hogy e gyakorlat és a Gestalt terápia között milyen közös vonások fedezhetők fel.
A workshop célja a mély, empatikus, kísérletező tanulás támogatása, melynek során az elméleti anyagot beszélgetések és demonstrációk során integráljuk, majd személyesen is tapasztalatokat szerzünk  a témákkal kapcsolatban, amiket egymással is megosztunk. A testi szinten is megélt (embodied) meditáció gyakorlatát is kipróbáljuk. Szeretnénk, ha a workshop résztvevői szívesen megosztanák az álmaikat, és arra is készek lennének, hogy felderítsék, kibontsák őket szupervíziós támogatással.

Erre a workshopra elsősorban végzett és leendő terapeutákat várunk.

Helen-Kennedy-130509111128

Helen Kennedy
GPTI tréner és szupervízor, GATLA akkreditált tréner

Helen 1985 óta dolgozik magánpraxisában pszichoterapeutaként, szupervízorként és tanárként az Egyesült Királyságban és a világ más országaiban is.
Tanulmányait a SAGE-nél végezte Skóciában, aztán pedig a Los Angeles-i Gestalt Intézetben (GATLA) mint Gestalt-terapeuta, szupervízor és  képző tanár.
Az Edinburgh-i Gestalt Intézet alapító tagja, és vendégtanár a GATLA tréningjein.
2001 óta tanulja a „Diamond megközelítési módot” a Ridhwan Iskolában („Diamond Approach to spiritual growth and understanding”).
Érdeklődési területe mindezeken kívül a különféle közösségek létrehozása.  Sok éve dolgozik Skóciában egy közösségi hálózaton, melynek célja a kreatív, spirituális és pszichológiai növekedés támogatása.

A workshop 2017.május 13-án, szombaton 9 órakor kezdődik a Millenáris  Pszichológiai Központban, Budapesten a II.kerület Mészáros u. 2-ben, május 14-én, vasárnap  kb. 18 órakor ér véget. (szombaton 8, vasárnap 7 munkaóra + a szünetek).
A workshop angol nyelven zajlik.  Tolmácsolást biztosítunk.
A workshop ára:  66 ezer Ft + Áfa.
MAG-tagoknak:  60 ezer Ft + Áfa.

MaG tagok a részvételi díj megfizetéséhez kérhetnek támogatást az Egyesülettől magánszemélyként.
Ha nem vagy tag, de szeretnél támogatást kérni, akkor be tudsz lépni az Egyesületbe (részleteket itt találsz: https://gestalt.hu/kapcsolat/tagsagi-jelentkezes/) az  adatlap kitöltésével és a tagdíj megfizetésével.
Kontakt-telefonszám: +36 30 914-9793  Gulyik Irén
Jelentkezés ezen a linken

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Közelgő programok

27 szeptember 2024
szeptember 27 - november 23
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
189.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: