Nancy Amendt-Lyon : Laura Perls’s – Timeless Experience könyvbemutató 2017 február 3, 18.30-20.00

A könyvbemutató első órájában a könyv szerkesztője Nancy Amendt-Lyon, PhD beszélni fog kapcsolatáról Laura Perls-szel, a könyv szerkesztéséről és hogy milyen akadályokkal szembesült az alkotás közel három éve során. Meghallgathatunk néhány részletet a könyvből és megtekinthetünk kéziratokat, fényképeket, Laura Perls kézírását és vázlatait. Ezt követően 30 percünk lesz kérdésekre.
A könyvbemutató nem csak Gestalt terapeuták számára lehet érdekes, hanem minden pszichoterapeuta és laikus érdeklődő számára, aki szeretne többet megtudni egy nőről, aki három földrészen élt és alapítója volt az egyik legfontosabb pszichoterápiás iskolának, a második világháború üldöztetése és szörnyű személyes veszteségei dacára.

A könyv szerkesztője Nancy Amendt-Lyon, PhD az Egyesült Államokban, Svájcban és Ausztriában tanult pszichológiát. Képzett Gestalt terapeuta és csoportanalitikus, 1978 óta egyéni praxisban dolgozik Ausztriában felnőttekkel angolul és németül. A 2007-es alapítás óta elnöke az Osztrák Gestalt Terápiás Egyesületnek (ÖVG), az Osztrák Pszichoterápiás Szövetség (ÖBVP) és az Európai Gestalt Terápiás Szövetség (EAGT) tagja. Sok éves tapasztalattal rendelkezik Gestalt terapeuták, csoportanalitikusok és szupervizorok képzésében Ausztriában és más országokban.

Laura Perls, a Gestalt Terápia egyik megalkotója volt, nevéhez mégis kevés ismert publikáció kötődik. A könyv Laura Perls máig kiadatlan írásain, naplóbejegyzésein, levelein, versein, fordításain, novelláin és előadásokhoz, publikációkhoz készített jegyzetein keresztül ad személyes betekintés a Gestalt terápia egyik alapítójának világába. A Daniel Rosenblatt által 1972-ben készített átfogó interjú – amely most először jelenik meg angolul – pedig értékes háttérinformációkkal egészíti ki az irodalmi szövegeket.

A könyv tartalmáról : http://www.cambridgescholars.com/timeless-experience

A könyvről a Gestalt ma élő nagyjai írtak méltató szavakat: http://www.cambridgescholars.com/productreviews/61101

Kedvezményes vásárlási lehetőség január 3-ig.
Véletlen egybeesés, hogy a kiadó a hónap könyvének választotta a könyvet és ezért december folyamán, egészen január 3-ig kivételesen nagy, 60%-os kedvezmény érvényes a könyvre. A bemutatón nem tervezzük a könyv árusítását, ezért érdemes a beszerzéséről most gondoskodnod.
A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges információkat itt találod: http://www.cambridgescholars.com/book-of-the-month-december…

Részvétel csak regisztrációval :
MaG tagoknak a részvétel ingyenes.
A helyszín szervezéséhez szükségünk van arra, hogy minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat, ezért kérlek, hogy 2017. január 10-ig jelezd, ha szeretnél részt venni. Jelentkezési szándékodat kérlek ide küldd: krisztina.petka@gestalt.hu
Az előadás angol nyelvű, tolmácsolást igény szerint biztosítunk, amennyiben azt jelentkezésnél jelzed, illetve ha bármilyen kérdésed, észrevételed lenne, akkor jelezd Jókay Rita felé.

Előre is köszönöm és remélem, hogy minél többen el tudtok jönni, különleges estének ígérkezik

Közelgő programok

13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF
21 június 2024
All day
Anahata, VII.kerület, Hernád utca 40. Magyarország
82.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: