Akkreditált Gestalt Terápia Képzés 2016. szeptemberétől

Akkreditált Gestalt Terápia Képzés <2016-2020>
A Magyar Gestalt Egyesület 2016 őszétől újra Gestalt Terápia Képzést indít. A képzést – a Magyar Gestalt Egyesület megbízásából – az NGI (Norsk Gestaltinstitutt AS) tartja, akkreditált programja szerint, norvég és magyar trénerek közreműködésével.  A képzés az EAGT (European Association for Gestalt Therapy) és az EAP (European Association for Psychotherapy) által akkreditált.

 A képzés előfeltétele:

  • Felsőfokú diploma – A kritérium teljesítését a jelentkezőnek a megfelelő dokumentumokkal kell tanúsítania. A diplomát helyettesítheti releváns területeken szerzett sok éves munkatapasztalat. Releváns területek közé tartozik: egészségügyi/szociális munka, oktatási/tréning, emberi erőforrás menedzsment tapasztalat, vezetési tanácsadás.
  • Angol nyelvtudás – Bár a képzés 1. évében lesz tolmácsolás a programon, a képzés részeként megadott szakirodalom angol nyelvű, feldolgozásához szükséges a megfelelő angol nyelvtudás.
  • A fentieken túl minden jelentkező egy felvételi beszélgetésen vesz részt. A beszélgetés célja a résztvevő előképzettségének, felkészültségének megismerése, esetleges kizáró tényezők feltárása. A beszélgetésekre a jelentkezésekhez igazodva előreláthatólag augusztusban és szeptember elején kerül sor.

Kik jelentkezzenek?

  • Gyakorló tanácsadók, pszichológusok, életvezetési tanácsadók, akik módszerspecifikus képzést szeretnének végezni.
  • Gyakorló terapeuták, pszichoterapeuták, akik saját eszköztárukat szeretnék bővíteni.
  • Olyan szakemberek, akik terápiát és life coachingot akarnak végezni, vagyis a coaching folyamatok munkahelyi irányultsága mellett a magánéletre kiterjedően is támogatni szeretnék az egyén működését.
  • Coachok vagy leendő coachok, akik szélesebb tudásra és mélyebb önismeretre vágynak annál, mint amit az üzleti coaching tanulása és végzése során szereztek.

A képzésről és a jelentkezés feltételeiről a mellékelt tájékoztatóban található információ: itt
Letölthető jelentkezési lap

Előleg befizetése

További információ és felvilágosítás kérhető a jelentkezes@gestalt.hu e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2016.09.10.

Közelgő programok

13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF
21 június 2024
All day
Anahata, VII.kerület, Hernád utca 40. Magyarország
82.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: