Gestalt Hétfő: 2016. június 13. hétfő 18:00-21:00

A ‘Táncolható kapcsolatok’ módszer célja a tudatosságunk, érzékenységünk és kommunikációnk erôsítése a kapcsolatainkban.

Elsõsorban párterápiában és csoportmunkában alkalmazza, az empátiás, az egymáshoz viszonyulás, éber tudatállapot, és a legbelsôbb érzéseinkre való hallgatás képességeivel dolgozik.
Mindezek gyógyító hatásúak mind az egyénre, mind a párkapcsolati és csoportdinamikára, fejleszti a jelenlét képességét mindennapi életünk egyéb területein is.
Testtudat-gyakorlatok, elsôsorban az argentín tango alapmozdulataival, reflexió és a tapasztalások megosztása jellemzi az estet, amelynek során a ” 8 lépés az ideális kapcsolódáshoz – tangóval” folyamattal, valamint egyéb páros-kapcsolódási módszerekkel dolgozunk.
A bemutató workshop nyelve angol.
Ideje: 2016. június 13. hétfő 18:00-21:00
Várunk minden érdeklõdõt, az est MAG tagoknak ingyenes, egyébként 1000,- Ft hozzájárulást kérünk.
Ha többet szeretnél megtudni, kattints a következô linkre:http://www.feuerbach.biz/praxis/beziehung-die-man-tanzen-kann/danceable-relationships.html
Johannes Feuerbach – tanári diploma (Diplom-Pädagoge)
erediteleg párterápiás fókusszal dolgozta ki a „„Beziehung, die man tanzen kann“ (Danceable Relationships) módszert a a Lomi-Bodywork, Gestalt Terápia, Contemplation és tangó elemeinek felhasználásával.
1979 óta tart ilyen workshopokat.
Berlini magánpraxisában szupervizorként, csoport és párterapeutaként dolgozik.
—————
Johannes Feuerbach, master degree in education (Diplom-Pädagoge) — Drawing from Lomi-Bodywork, Gestalt Therapy, Contemplation and Tango, he developed „Beziehung, die man tanzen kann“ (Danceable Relationships) as a therapeutic method for couples. He has conducted workshops since 1979. In his private practice in Berlin he works as a supervisor, group- and couple-therapist. He is qualified in Lomi Bodywork (Lomi School Ca.), Gestalt Therapy (EAP) and Supervision (DVG) and trained in Family Therapy and System Constellation. He is practicing contemplation since his youth.
Szeretettel várunk minden érdeklõdõt!
Kálmán Andi
a Gestalt Est házigazdája

Közelgő programok

13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF
21 június 2024
All day
Anahata, VII.kerület, Hernád utca 40. Magyarország
82.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: