Horosz Réka beszámolója a Gestalt Terápia Képzésről

Daan szemlélődő tisztánlátással teremt teret a vele terápiában dolgozónak és néző-tanulónak egyaránt. Egyértelmű feladatkiadás segíti, hogy bele merjem engedni magam a kísérletezésbe.
Marina kaotikus ösztönös reakciói kiperdítenek az elvárások hálójából. Rendszere messze van a linearitástól és a logikától. Életszerű és szagú az, ahogyan dolgozik, ahogyan terápiát tart. Megérint, amivel és ahogy dolgozik eddig kivétel nélkül. Erőteljes érzelmeket élek egyéni munkái nyomán. A hétvége végére menthetetlenül összeáll, amiről tanulunk, közben nekem nem érdemes próbálkoznom e kérdéssel, számomra reménytelen.

Gro merészsége lepett meg, és talán ebből tanultam a legtöbbet, ahogy mer nem lépni semerre, amikor nem tudja 100%-osan, merre van az arra. Ez számomra teljesen új megközelítés. Megkönnyebbülök tőle. Nem kell tudnom, nem kell lépnem. Kiderül, vagy ha nem, az is lehet izgalmas. A kontakt improvizáció és argentin tangó tapasztalataim mozgásban már tudatosították bennem ezt, és mégis, a verbalitás keretein belül új élmény ez.

Közelgő programok

27 szeptember 2024
szeptember 27 - november 23
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
189.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: