MaG Rendkívüli Közgyűlés, 2016. Január 25. 17:00

A Közgyűlésen két elnökségi tag választására kerül sor, mivel Bozsogi Dia és Bence Judit az elnökségi munkában töltött hosszú évek után elköszönnek. Ezúton is szeretném elismerésemet, köszönetemet , hálámat kifejezni feléjük, azért a rengeteg figyelemért, energiáért és munkáért, amit mindketten beletettek az  Egyesület életébe. Igyekszem, de közben érzem, hogy szinte lehetetlen  szavakkal mélységében megjeleníteni mennyi mindent adott  nekünk mint egyesületnek , és személyesen nekem is az ő munkájuk, jelenlétük. Ahogy erről írok nagyon megérint, hogy valami lezárul és már nem fogunk szorosan együtt dolgozni.
Hatalmas köszönet Dia és Judit mindazért, amit  tettetek, adtatok, teremtettetek! Maradjatok közel!
Megújul tehát az elnökség, egyszerre két tagot is választunk. Kérlek, ha gondolsz valakire, akiben bíznál, akiről azt gondolod, hogy  “bonus et diligens pater familias “ módjára, azaz a jó gazda gondosságával és szorgalmával szívesen részt venne  az elnökségi munkában, vagy akár Te magadban érzed  a motivációt erre, írd meg Antal Liviának a jelölt (ek) nevét: antalivi@gmail.com.
Livia a közgyűlés előtt tájékoztatni fog arról, hogy kikre érkezett jelölés , de még a közgyűlésen is tudtok jelöléseket tenni.
Természetesen, ha nem  jelöltök senkit, akkor is  gyertek el minél többen a Közgyűlésre, mert a jelenlétetekkel, szavazatotokkal tudjuk közösen alakítani, formálni a jövőnket!
Közgyűlés után ( kb 18.30-kor )  folytatjuk a MaG 2020 Stratégia alkototó workshopot, amire szintén nagyon várunk Benneteket.
Találkozzunk 2016. január 25-én!
Üdvözlettel: Malatinszky Judit
az egyesület elnöke

Közelgő programok

27 szeptember 2024
szeptember 27 - november 23
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
189.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: