MAG 2020 – Alkossuk meg együtt a jövőnket – FOLYTATÁS

Kedves MAG tagtársak!Ezt a felhívást (ismét) Szepesi Zsuzsával közösen jegyezzük.

Tavaly novemberben egy workshop keretében, a tagságból közel 20-an elkezdtünk dolgozni a MAG hosszú távú stratégiáján. A workshop eredményét, egy 2015. november 20-án kelt levélben megosztottuk veletek, valamint létrehoztunk egy felületet, hogy bárki hozzátehessen gondolatokat utólag is. Most csatolva újra megosztjuk veletek a jövőkép-alkotás eredményét, valamint egy külön dokumentumban a később hozzátett gondolatokat.

2016. január 25-én Közgyűlést tart a MAG. A Közgyűlést követően, kb. 18 órától pedig folytatjuk a tavaly elkezdett stratégia-alkotást, ahol megálmodtuk milyennek szeretnénk látni a MAG-ot 2020-ban. Afolytatásban azon kezdünk el dolgozni, hogy az elképzelt jövőt hogyan valósítsuk meg és miként építsünk hidat a jelen értékei és a jövő kihívásai között.

A módszertani kereteket, Bíró Ágota személyében, ezúttal is külsős moderátor biztosítja, és lesznek grafikusok megint, akik az eredményeket kreatív eszközökkel rögzítik.

Mi továbbra is hiszünk abban, hogy a MAG-ot a tagjai alkotják és teszik azzá, amivé lesz. Reméljük, hogy te is így gondolod és eljössz a Kőlevesbe január 25-én a közös jövőkép-alkotás 2. fordulójára.

Kérjük, hogy részvételi szándékodat jelezd az alábbi e-mail címen:

Kedves anyukák és apukák figyelem!

Annak érdekében, hogy gyermeked ne tarthasson vissza téged a részvételtől és a közös jövőkép-alkotástól, kialakítunk egy gyerek sarkot a helyszínen. Két, 9 és 10 éves leányzó már biztosan jelen lesz és részt vesz a rajzolós, festős, társasozós kalandokban. Bátran hozd te is a gyermeked, hogy ne maradj ki a folyamatból!

Helyszín: Kőleves Vendéglő, Kazinczy u. 37-41

Dátum: 2016. január 25.

Kezdés: 18 óra

Üdvözlettel

Zajkás Gergely és Szepesi Zsuzsa

Közelgő programok

13 június 2024
09:00 - 17:00
Gestalt Center, Törökőr u. 55
Budapest, 1145 Magyarország
75.000HUF
21 június 2024
All day
Anahata, VII.kerület, Hernád utca 40. Magyarország
82.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: