Beszámolók a 2009-es OSDI-ról

2009-ben ismét Magyarországon tartották az OSDI egyik képzési blokkját.

Iskolamarketing Médiaügynökség

A kétszer 3 órás beszélgetések alatt a cég vezetése nagyon sokat haladt előre, elsősorban a mélyben rejtőző személyes nézetkülönbségek feltárása és az értékrendek egymáshoz közelítése tekintetében. Nagyon jó pillanatban kaptunk egy olyan jellegű segítséget, melyre leginkább szükségünk volt, és ami nélkül bizonyára fájdalmas konfliktusok robbantak volna ki váratlan pillanatokban. A képzés végén a csapat újult erővel, a jövőbe és a csapat erejébe vetett megújult hittel távozott. Egy profi céges pszichoterápia részesei voltunk, ahol a terapeuták egyénként és csapatként is profin dolgoztak a mi sikerünk érdekében. Köszönjük!

Bendl Mátyás, Iskolamarketing Médiaügynökség | H-1051 Budapest, Zrínyi u. 9. Mobil: +36 70 270 5535  | Tel/fax: +36 1 337 1404 | www.iskolamarketing.hu

Onlinet

Öt különböző országból érkező és különböző területeken dolgozó szakemberrel találkoztunk. Úgy gondolom, hogy egyfajta tükröt kaptunk magunkról, illetve a cégünkben működő döntési mechanizmusokról, így sikerült rávilágítani a fejlesztendő területekre. Sok gondolatébresztő következtetésre jutottunk a kereskedelmi stratégiánkat illetően is, amit érdemes továbbgondolnunk a közeljövőben.

Véleményem szerint hasznos volt ez a két délután, mert segített felismerni azon területeket, ahol fejlődnünk kell.

Sárközy Péter, HR igazgató

LET Hungary

„Én nagyon jól éreztem magam mindkét délután. Élveztem az együttdolgozást ezzel a nagyon nemzetközi, sokféle emberekből álló, lelkes, szeretetteli tanácsadó csapattal, akiktől sok figyelmet, megerősítést kaptunk, és fontos visszajelzéseket.

Tetszik, hogy két egészen konkrét, letisztult tanulsággal jöttünk haza a saját máködésünkre vonatkozóan.”

„Gestalt, Gestalt: hát persze, hogy nem azzal foglalkoztunk végül, amilyen témával odamentünk 🙂 Mégis elégedett vagyok, mert amit kaptunk ettől az alkalomtól, az segít minket eredményre jutni az eredeti kérdésünkben – immáron nélkülük.

Lenyűgözött, ahogyan az öt tanácsadó együttműködött, és beletették különböző személyiségüket, szempontjaikat. Az izgalmam hamar elmúlt, teljesen biztonságban éreztem magam velük. Tetszett, hogy ez egy kölcsönös tanulási helyzet volt: mindannyian tanultunk a saját csoportműködésünkről és a tanácsadásról is.”

„Nekem az volt érdekes, hogy milyen kevés intervencióval dolgoztak, és látszólag olyan kevés dolog történt, mégis két világos fókuszponttal jöttünk el. Kiemelkedik nekem az érzékenységük és a kedvességük – felénk elsősorban, egymás felé már több volt a súrlódás. A szervezeti értékén túl nagyon klassz személyes élmény volt, nagyon élveztem a társaimmal dolgozást és a tanácsadó karaktereket is. Még akarok!”

Bozsogi Dia, Papp Péter, Viga Orsi

Suomi Sauna

Az első alkalom arra ment el, hogy a tanácsadók nagyon intenzíven, nagyon jó – időnként fájó – kérdésekkel bombáztak engem. Aznap nagyon visszatartották a véleményüket, csak gyűjtötték az információt…másnap egy nagyon ütemes összesítéssel kezdtek, fel voltak készülve abból, hogy mit hallottak az előző nap. Ennek segítségével már nagyon könnyű volt végleges döntést hoznom arról, hogy melyik irányba kell fejlesztenem a vállalkozást továbbiakban: a saját személyiségemet tükröző tevékenységeket kell tovább fejlesztenem, minden mást vagy értékesíteni kell vagy el kell felejteni.

Sokkal tisztább lett a képem saját magamrol – pedig nem mondanam, hogy nem ismerem magam -, de a vállalkozásom végül is nem túl régi, igy saját magam képét a „tevékenységi tükörből” most tisztán látom.

Az egész folyamat nagyon pozitív és bátorító szellemben zajlott. Bátorsagot adott nekem tovább harcolni a harcomat, reménységet kaptam…lesz ebből még valami, és talán nem bármi…:)

Köszönöm nektek a szervezést és mindent. Gábornak is köszönet, hogy szólt nekem erről 🙂

Timo Nakari

BOND Pénz- és Értékforgalmi Zrt.

„For a short individual one-on-one coaching session I have met s Edwin C. Nevis as a client during the Dunakiliti workshop programme.

The two hours long experience, meeting such senior coach, have opened new perspectives in my life by focusing my attention to potential opportunities, which were already emerged but were unrecognised. During the session I explained a certain situation meanwhile Edwin easily pointed out possibilities that avoided my attention. As a result I got multiple new choices to make, which are much more in line with my goals, and more relevant than previous ones. This short coaching session was probably the most effective and enjoyable coaching session in my life so far.”

Tamas Kristof, Board Member, vice CEO

Közelgő programok

27 szeptember 2024
szeptember 27 - november 23
1124 Bürök utca 10, Bürök utca 10
Budapest, 1124
189.000Ft.

Mielőtt mennél...

Ha szeretnél időben értesülni Gestaltos hírekről, eseményekről, itt feliratkozhatsz: