Varga Noémi Kata

Varga Noémi Kata

Varga Noémi Kata vagyok, pszichológus, közgazdász, toborzás-kiválasztási szakember, tréner, Gestalt terapeuta gyakornok, Rogers-i személyközpontú tanácsadó hallgató. 2014-ben, végzett pszichológusként ismerkedtem meg a Gestalt-tal, sorsszerűen akkor, amikor nekem is a legnagyobb szükségem volt olyan módszertani támogatásra, amely arra koncentrál, ami van: a jelenre, a kapcsolódásainkra és a közösen létrehozott valóságra.

Számomra a Gestalt ereje, a módszertan kísérleti jellegében rejlik. Biztonságos, elfogadó körülmények között próbálgatni, ízlelgetni azt, amit eddig nem mertünk, ezáltal azzá válni, akinek lennünk kell és elengedni azokat az elvárásokat, terheket, amelyekkel eddig zsákutcában toporogtunk. Felfedezni egy önazonosabb ént, aki tele van energiával, életerővel, és aki képes arra a művészetre, amit úgy hívnak Szabadság.

Nincs „de” és „ha”. Feltétel nélküliség van. Feltétel nélküli elfogadás, feltétel nélküli szeretet. Az ügyfeleim számára ezt biztosan tudom garantálni a terápiás üléseken.

Elérhetőség: varganoemikata@gmail.com
Telefonszám: +36 70 77 989 44