dr. Stefany-Tóth Judit

dr. Stefany-Tóth Judit

Tóth Judit

Tevékenységek: Executive és Life coach Szervezetfejlesztő Gestalt-terapeuta szupervizor

Egész életem során emberekkel foglalkoztam és az emberi működés mögött rejlő okokat, törvényszerűségeket kutattam. Első szakmám jogász, és 18 éves ügyvédi munkám során nagyon gyakran azt láttam , hogy a hozzám forduló kliensek jogi ügyei mögött megoldatlan emberi nehézségek és problémák rejlenek. Ezért már ügyvédként tanulmányozni kezdtem az emberi lélek természetét, hogy abban is segíthessem és támogathassam a hozzám fordulókat, hogy külső és belső konfliktusaikat hatékonyabban tudják megoldani. Egyre inkább éreztem, hogy a feladatom és hivatásom az emberek segítése , ezért pszichológiai jellegű tanulmányokba kezdtem.

A Károli Egyetem Szupervízor és mentalhigéné szakán, az első magyarországi akkreditált coach képzésen valamint a Norwegian Gestalt Institute Collage keretében szupervizor, coach és Gestalt terapeuta dipomát szereztem. Felváltva az ügyvédi pályát az elmúlt tíz évben vezetőkkel, magánemberekel, párokkal és kollégákkal dolgozom coachként, mediátorként , szupervizorként és terapeutaként. A Károli Gáspár Egyetem szupervizor szakán szakmai etikát oktatok. 2006 óta MaG elnökségének tagja, jelenleg az egyesület elnöke vagyok.

Munkámban a Gestalt megközelítéssel dolgozom elsősorban. Emellett tanulmányaim alapján a mediáció, a szupervízió és a szexualgrounding módszertanok elemeit szintén használom a munkámban. Minden tudásommal abban támogatom klienseimet , hogy egy biztonságos és szeretetteli együttgondolkodásban közösen felfedezzük a bennük meglévő erőforrásokat . Hiszek abban, hogy mindenkiben benne rejlik az a tudás, amely ahhoz szükséges, hogy változzon, fejlődjön és növekedjék. A Gestalt módszertan segítségével abban kísérem a klienseimet, hogy egyre tudatosabbá váljanak ebben a folyamatban és megnyíljon a választási és a döntési szabadságuk , hogy boldogabbakká, teljesebbekké , egészségesebbekké váljanak . Vagy csak egyszerűen tudatosabban éljenek.

Elérhetőségeim:
malatinszky@coachme.hu, T: +36209333233