Segal Hajnalka

Segal Hajnalka

Segal HajnalkaVégzettségek: szociális munkás, MBA, PCC coach, action learning team coach, NLP master, mediátor.

Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám. Business coachként IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt.
Hiszek abban, hogy a változás, a kihívás, a probléma egy lehetőség, amely segít előhívni a kreativitásunkat és a tehetségünket.
Az egyéni félelmek, korlátok a legtöbb alkalommal meg akarnak védeni minket valamitől, és mint ilyenek nagyon intenzív erőforrásaink, annyit kell tennünk, hogy más lencsén keresztül nézünk rájuk, és rálássunk arra, hogyan fordíthatjuk ezt az erőt a céljainkat támogató erőforrássá.
Nem lehet elég korán elkezdeni és sosem késő belevágni, hogy sikeresen éljük az életünket és megtaláljuk benne a boldogságunkat.
A Dalai Láma szavaival nagyon tudok azonosulni szakmailag és emberileg is: „Csak két olyan nap van az évben, amikor semmit tehetsz, az egyik a tegnap, a másik a holnap. Ma van a cselekvés ideje.”
Elérhetőségeim:
segal.hajnalka@worldmission.hu
+ 36 30 2971953

www.worldmission.hu

www.mindenholotthon.hu