Pintér Zoltán

Pintér Zoltán

Pintér Zoltán

Tevékenységek: Business coach, Szervezetfejlesztő, Tréner, Life coach, Terapeuta

Hiszem, hogy minden fejlődési út egyedi. Terapeutaként, coachként ezért az egyik legfontosabb feladatomnak tartom, hogy képes legyek ráhangolódni ügyfelemre, megtaláljam azt a módot, ahogy őt itt és most a legjobban tudom támogatni.
A gestaltos segítő számomra a tudatosság és az érzékeny jelenlét „szakértője”, ugyanakkor kreatív művész is egyben. Arra törekszem, hogy képes legyek úgy jelen lenni a folyamatban, hogy az egyszerre legyen biztonságot adó, kimozdító és inspiráló.

Hitvallásom fontos része, hogy számomra a jó folyamat egyik legfontosabb mércéje, ha én sem maradok változatlan a folyamatban.

Közel 15 éve dolgozom trénerként, coachként, tanácsadóként, legkülönbözőbb vállalati környezetben, Magyarországon és nemzetközi szinten egyaránt. Tanár és közgazdász az alapvégzettségem, majd a Magyar Gestalt Egyesület és a Norvég Gestalt Intézet (Norsk Gestaltinstitutt AS) által szervezett képzésen szereztem Gestalt terapeuta végzettséget.
Legfőbb szakmai büszkeségemnek a Grow Trénerképzőt tartom, melynek alapítója és vezető trénere vagyok. Jó megélni immár nyolcadik éve a „fészekből kirepülő” trénerek sikereit.
Testvéremmel közösen 2013-ban elindítottuk a LifeLearning nevű kezdeményezést, amelynek keretében önismereti és kommunikációs tréningekkel, egyéni fejlesztésekkel a magánembereket kívánjuk segíteni személyes fejlődésükben. Szenvedélyem az utazás. Még nem tudtam betelni azzal az élménnyel, ahogy gyermekkorom képeskönyvei „élővé” válnak.

Milyen ügyfelet keresek:
Vállalok terápiás és coaching / life-coaching ügyfeleket. (angolul is)

Elérhetőségeim:
zoltan.pinter07@gmail.com
Tel.: 20-359-2970
www.lifelearning.hu