Moldován Edit

Moldován Edit

Tevékenységek: Business coach Szervezetfejlesztő Tréner Life coach Terapeuta
“Being yourself is the only thing you can ever be perfect at.”(Petruska Clarkson)
Tanárként indultam, az emberek fejlesztése, tanítása mellett elköteleződve. Nyilván ekkor még azt gondoltam, nálam van a bölcsek köve, és az a dolgom, hogy ezt minél többekhez eljuttassam. Nagyon hosszú, nehéz, de hihetetlenül izgalmas út vezetett el odáig, hogy eljussak oda, hogy mint Gordon instruktor, tréner, majd coach bízzak a szakemberként hozzám fordulók saját erőforrásaiban, bölcsességében.

A közös alkotás, valódi partneri közös utazás élményét pedig a pszichodráma vezetés, a szervezetfejlesztés, majd a Gestalt szemléletű működésmód hozta meg.
Szerencsés embernek tartom magam, mert élvezettel és nem múló izgalommal, hittel teszem azt, ami a dolgom.
Munkám során erősségem a kreativitás, az energia, hit, humor, a bizalom, a biztonságot adni tudás.
Valójában bármely munkám során leginkább azért teszek, hogy ki-ki a saját életében nagyobb felelősséget tudjon vállalni magáért, döntéseiért, választásaiért. Onnan indultam, hogy az a dolgom, hogy abban támogassak másokat, hogy változzanak. Ma már tudom, hogy abban tudom leginkább támogatni őket, hogy azok lehessenek, akik valójában.
Hiszem, hogy folyamatosan úton vagyunk magunkban és másokkal. És ez így jó.

Különlegességeim:
Azt gondolom, hogy széles skálán mozog a tudásom –végzettségeim, tapasztalatom és állandó fejlődni, megújulni képességem okán. Színesen, kreatívan és bátran tudok így helyzetekhez, emberekhez fordulni.

Elérhetőségeim:
medmoldi@gmail.com
0630/9902569