Támogatás kérése

Tag vagy a MaG-ban, és szeretnél részt venni egy érdekes konferencián vagy Gestalt témájú képzésen, de ennek anyagi korlátai vannak?

A MaG támogatási rendszerét azért hoztuk létre, hogy az ilyen helyzetben lévő tagjaink képződését, tanulását támogassuk olyan módon, hogy a tanultakat a résztvevő valamilyen módon megossza az egyesület közösségével is.

Támogatásra bárki pályázhat az egyesület szabályzata szerint a gestalt.hu weboldalon a “Támogatást kérek a MaG-tól” menüpontban található pályázati lap kitöltésével. A támogatás mértéke általánosan maximum a képzési díj 50%-a, de nem több, mint 50 000 Ft, a Gestalt terápia képzés esetében pedig az egyösszegű mag tagokra vonatkozó képzési díj 15-50 %-a lehet. A támogatás feltétele, hogy a támogatott a képzésről vagy konferenciáról valamilyen módon tartson / írjon egy beszámolót, amit megoszt a MaG közösségével (cikk, Gestalt Est, stb). A pályázatokról az elnökség, illetve az esetenként megválasztott bírálóbizottság dönt.

Ezzel minden évben legalább 4 tag képzésen vagy konferencián való részvételét támogatjuk (egy ember egy évben egy pályázatot nyerhet el). Egy programra egy pályázatot fogadunk el, mert szeretnénk biztosítani, hogy a MaG minél többféle programon jelen tudjon lenni egy év során.

Amennyiben többen is jelentkeznek támogatásért, azon tagjainkat részesítjük előnyben, akik már munkájukkal, aktivitásukkal hozzájárultak a Gestalt ügyéhez akár a MaG keretein belül, akár más módon.

Ha pályázni szeretnél, akkor a következő e-mail-címen jelezd felénk a letölthető pályázati lap kitöltésével és csatolásával (e-mail: admin@gestalt.hu).