EAGT Gestalt Konferencia

Az EAGT következő nemzetközi konferenciája Budapesten, 2019 szeptember 19-22, a Budapest Novotel Kongresszusi Központban lesz.
A MaG minden tagjának mindenkori legalacsonyabb áron biztosítja a jegyvásárlási lehetőséget, amely a magyar és a nemzetközi Gestalt élet kiemelkedő momentuma.
A MAG Tagok számára nyújtott kedvezményről, és a regisztrációról itt található bővebb információ:
Az egyesület tagjai számára a kedvezményes részvételi díjon felül utazáshoz és szálláshoz kapcsolódóan további támogatást is nyújt, ehhez azonban pályázni kell. A pályázat feltételeiről itt olvashattok:
A konferencia témája : Explore the fertile void with the creative indifference.
A Keynote Speakerek: Gordon Wheeler, Lynne Jacobs, John Leary-Joyce, Kathleen Höll, Nancy Amendt Lyon, Bob Resnick
További információ a konferencia mottójáról : ThemeEAGTconference2019
és a konferencia programjáról : Program_EAGT conference2019

A négy nap alatt előadások, műhelyek, process groupok, pre-konferencia, színes szakmai programok várják a résztvevőket.

A process groupokról:

A konferencia ideje alatt  process groupok fognak működni. A process groupok 8-10 főből álló állandó összetételű csoportok , amelyek tagjai  a konferencia alatt naponta találkoznak és kötetlen formában megosztják egymással a tapasztalataikat, élményeiket. A sokéves tapasztalat az, hogy a nagy létszámú konferenciákon ezek a kisebb csoportok jó lehetőséget adnak arra, hogy közelebbről megismerjék egymást a jelenlévők, találkozzanak, beszélgessenek.

Lehetőség van process groupban résztvevőnek vagy vezetőnek jelentkezni. Process group vezetőnek értelemszerűen csak akkor tudsz jelentkezni, ha a jelentkezési lapon bejelölöd, hogy részt veszel process groupban.

A pre-konferenciáról:

A pre-konferenciára szóló belépőjegy vásárlása opcionális lehetőség és  külön fizetendő. MAG tagoknak egységesen 4o Euro,  amely a  konferencia MAG tagoknak mindenkor érvényes részvételi díján felül értendő. A pre-konferenciára opcionális válasz adható a regisztrációs Űrlapon-on.

Ha IGEN-nel válaszolsz, a számla tartalmazni fogja a pre-konferencia árát is, utólag nem tudjuk törölni a jegyedet.

Ha NEM-mel válaszolsz,  akkor a konferencia kezdete előtt 3o nappal a pre-konferenciára nyitva álló 25o helyen belül üresen fennmaradókat, amennyiben lesznek ilyenek, ingyen felajánljuk a MAG tagoknak, a Konferenciára való jegyvásárlás sorrendjében.

Ilyenformán annak, aki biztosan szeretne helyet magának a pre-konferenciára, érdemes megvásárolnia a jegyet.

Úgy gondolom, óriási élmény és rengeteg közös munka vár még ránk. Számítunk a közreműködésetekre és aktív segítségetekre, mind az előkészítő munkában, mind a megvalósítás során. Várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának ebbe a folyamatba, résztvevőként, segítőként, előadóként, vendéglátóként.

Remélem sokatokkal találkozunk a közös előkészítő munkában és a Konferencián is, tartalmas és inspiráló együttlétben.
Stefany-Tóth Judit és a MaG  elnöksége