Erős Ila

Erős Ila

Erős Ila

Tevékenység : Executive coach, Szervezetfejlesztő, Life coach, Tréner Terapeuta
Amire törekszem, az nem a változtatás, hanem a tudatosság. Ha rálátunk arra, amit meg „kellene” változtatni, akkor szabadabb döntést hozunk arról, hogy melyik irányba mozduljunk: a változás vagy a folytonosság felé. Ekkor a döntésünk, és a megvalósítás minket fog tükrözni, nem a „kell-t” és „tilost”.

1976-ban a Közgázon végeztem. Akkor a nagy rendszereket, bonyolult elméleteket akartam megérteni. Ahogy öregszem, egyre inkább az egyének, az ő céljaik, céltalanságaik, küzdelmeik, energiájuk, energiátlanságuk érdekel. Most vezetőket coacholok, Gestalt terapeutaként dolgozom, és tanítom azt, amit csinálok. A tel avivi Bar Ilan egyetemen tanítok iskolai tanácsadókat coacholni.
Szándékom szerint nem annyira a világ megértésében segítem ügyfeleimet, hanem abban, hogy eredményesen eligazodjanak benne, és minél teljesebb életet éljenek. Akadálymentesítek.

Különlegesség:
Szervezetfejlesztést 17 éve, vezetői coacholást 15 éve, terápiát 8 éve végzek, coacholni eddig 9 csoportot tanítottam.
Specialitásom vezetői coachingban a tiszta határok kialakítása, tartása, beszédben tömörség, terápiában elakadottság oldása. Dolgozom interneten keresztül is (skype).

Milyen ügyfelet keresek:
Vezetőket – coacholásra
Bárkit – terápiára
Tanulni vágyókat – coachképzésre, tapasztalatok feldolgozására

Elérhetőségeim:
ilona.eros@flowinternational.eu
Magyarország: +3630/222-9959
Izrael: +972/548-065-777