Bence Judit

Bence Judit

Bence Judit

Tevékenységek: Business coach Szervezetfejlesztő Tréner Life coach Terapeuta
Munkámban elsősorban az állandóság és a változás ambivalenciája érdekel: hogyan tud egy szervezet, egy csoport vagy egy egyén megújulni és fejlődni, az előtte álló lehetőségeket kihasználni és az új helyzetekben sikeresnek, boldognak lenni, miközben hiteles és önmaga marad. Gestalt terápiás megközelítéssel dolgozom, ötvözöm a különböző tapasztalataimat, melyeket szervezeti kontextusban, változási projektekben, valamint vezetőkkel és vezetőként dolgozva és egyéni munkában szereztem.
Karrierem elején HR vezetőként és szervezetfejlesztési szakértőként 10 évet dolgoztam különböző nemzetközi vállalatokban. 2008-ban váltottam és azóta tanácsadóként foglalkozom változásvezetéssel, HR folyamatok fejlesztésével és vezetőfejlesztéssel egyéni, csoportos vagy szervezeti fókusszal. Vezetőként dolgoztam, ismerem az üzleti életet, de a külső tanácsadói szerep lehetővé teszi, hogy naivan tudjak ránézni a helyzetekre. Összesen négy évet éltem, dolgoztam és tanultam külföldön, sokszor vettem részt nemzetközi projektekben, lételemem a sokszínű közeg.

Egyéni és csoportos coachként 8 éve, EAP és EAGT Gestalt terapeutaként 5 éve dolgozom, angol nyelven is vállalok ügyfeleket.

2005-ben találkoztam a Gestalt megközelítéssel, azóta használom a szervezeti és az egyéni változások támogatásához. Az eltelt időben tanultam Gestalt megközelítésű coachingot, elvégeztem a legelismertebb nemzetközi szervezetfejlesztő képzést (International Organisation and System Development, Cleveland, USA), valamint részt vettem több izgalmas, számomra meghatározó gestaltos workshopon. A figyelmem egyre inkább az egyéni dilemmák felé fordult, ezért elvégeztem a Norvég Gestalt Intézet (Norsk Gestaltinstitutt AS) négy éves, hazai Gestalt terapeuta, valamint a 1,5 éves Gestalt szupervizor képzését is. Hat éven keresztül a Magyar Gestalt Egyesület elnökségi tagja voltam, nagyon sok energiát fektettem abba, hogy a Gestalt megközelítés magas szakmai színvonalon jusson el minél több emberhez. Jelenleg a Norvég Gestalt Intézet szupervíziós képzésére járok, és tagja vagyok az alapképzés valamint a terápia képzés magyar tanári karának.

Gestalt terápiás munkáimban fő fókusz, hogy hogyan tudunk teljes életet élni, félelmeinkkel, szorongásainkkal együtt vagy azok nélkül; hogyan tudunk szakítani a begyakorlott rutinjainkkal vagy épp megszeretni azokat; milyen választási lehetőségeket veszünk észre, azok alapján hogyan döntünk és hogyan tudjuk kifejezni igényeinket.

Jellemző rám, hogy komfortosan tudok lelassulni, figyelni, türelmesen várni és villámgyors megfigyeléseket tenni, együtt mozogva vagy pont ellentétként támogatva ügyfeleimet. Szeretek új utakat kipróbálni, kísérletezni, nem a fősodorban lenni. Igazi vagyok, tökéletlen, folyamatosan tanuló, másokra és a világra kíváncsi, egyetemes igazságokban kételkedő, világutazó.

Elérhetőség:
juditbence@hotmail.com,
+36 30 969 9272