Mondok Árpád

Mondok Árpád

Mondok Árpád

Tevékenységek: Business coach, Life coach, Terapeuta
Sokféle valóság létezik egyszerre. Kapcsolataink és önmagunk jelzéseinek tudatosabb megélése, segít azt megtalálni, amelyben harmónikusabban létezhetünk.

Mondok Árpád, EAGT akkreditált Gestalt-terapeutaként dolgozik az Anahata központban, vagy épp a vízben a Watsu közelségével, a sötétben a Transztánc elkülönültségében.

Egy évtizede önismereti és terápiás csoportokat facilitál mint a Transzperszonális Műhelysorozat. Világképe transzperszonális (ha úgy tetszik, zen vagy sámáni), terápiás munkájának a Gestalt szemlélet vált az alapjává, 2014-ben végzett a Norvég Gestalt Intézet (NGI) Gestalt-terapeuta képzésében. Saját belső útja 25éve indult a zen buddhizmus megismerésével, testének és lelkének edzésén keresztül, harcművészeti tréningje részeként. Hamar megtapasztalta, hogy belső egyensúlyt csak a test, érzelmek, lélek és a kapcsolatai tudatosításán keresztül érhet el, az igazi harc nem kívül van, így indult el az önismeret egész életen át tartó útján. Két évtizeden át dolgozott vezetőként, mégis eljutott oda, hogy igazán kapcsolatban lenni úgy lehet, ha megtaláljuk a közös utat és célt. Nem vezetőként és nem vezetettként. Együtt és a sajátunkat, amely számára az egyéni terapeutává válást jelentette. Vallja, hogy a személyes tapasztalás és annak tudatosítása az igazán építő, terapeutaként nem vezet, hanem együtt megy az úton, hogy a közös tapasztalás segítsen megtalálni merre jó Neked, még ha az ismeretlent is kell segítségül hívni.

Kulcsszavak : harag, szeretet, félelem, kapcsolatok, intimitás, szexualitás, fájdalom, ellazulás, döntés, önbizalom, önismeret, spirituális krízis

Elérhetőségeim:
arpad.mondok@gmail.com
+36 20 333 55 88
www.anahata.hu